Hero
...::|مدير العام|::...
عدد المساهمات : 245 نقاط : 397 السٌّمعَة : 1 تاريخ التسجيل : 14/08/2011 العمر : 27 الموقع : مصر
| موضوع: طريقة عمل طاجن البادنجان باللحم الأحد أغسطس 28, 2011 4:43 pm | |
| المقادير: 2/1 1 كيلو باذنجان عروس اسود 1 كيلو لحم مفروم ومعصج 1 كيلو عصير طماطم 1 كوب كسبرة خضرة مفرية 4/1 كوب زيت ذرة الطريقة:
- نخلط الكسبرة مع اللحم المعصج ونقوم بتنظيف الباذنجان ونقوم بتعبئتة باللحم العصاج. - نقوم بوضعة فى طاجن بيركس ونضع علية عصير الطماطم والقليل من الزيت وندخلة الفرن حتى يتم النضج ويقدم مجمل بالكسبرة الخضرة. | |
|
sakr arabs
...::|مدير العام|::...
عدد المساهمات : 91 نقاط : 107 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 23/08/2011
| موضوع: رد: طريقة عمل طاجن البادنجان باللحم الأحد أغسطس 28, 2011 9:49 pm | |
| مش متاكد ان الباذنجان ممكن يمشي مع اللحمه
هههههههههههههههه
بس حلو شكرا لك | |
|
حلآوة الكون
...::|نائبة المدير|::...
عدد المساهمات : 66 نقاط : 104 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 25/08/2011 العمر : 32
| موضوع: رد: طريقة عمل طاجن البادنجان باللحم الأحد سبتمبر 04, 2011 12:27 pm | |
| | |
|